Chic Antique

Her på siden finder du et bredt udvalg af de skønne produkter fra danske Chic Antique. 

Inspirationen til en lang række af produkterne stammer fra Frankrig - og særligt den helt unikke stemning der er, når man går på opdagelse i de små markedsboder i Sydfrankring og finder skønne ting fra fortiden, som fortjener nyt liv. 

Tingene er ofte produceret med en skøn patina, som sikre det helt rigtige vintage udtryk. Det gør de enkelte ting helt unikke. Det betyder også, at ujævnheder, afskalninger og "slid" er en hel naturlig del af Chic Antiques udtryk og derfor ikke betegnes som en fejl på produktet. 

Chic Antique har det hele, hvad enten du er på udkig efter skønne lanterner og hurricanes til at skabe ekstra hygge i den mørke tid, eller hvis det er en skøn ny blondekurv eller måske en lysestage du er på udkig efter.

Det er også Chic Antique der står bag den skønne lampe serie, som hedder Factory. I serien finder du skønne vintage lamper med flot patina. Der er både flotte loftslamper, væglamper, bordlamper og gulvlamper.

Gå på opdagelse blandt alle de skønne fransk inspirerede produkter fra Chci Antique.

 

 

Hos Chic Antique finder du et bredt udvalg af tilbehør indenfor køkken, bad, have, møbler og tekstiler med et skønt vintage udtryk.

Er du på udkig efter en helt særlig vare fra Chic Antique, men kan ikke finde den her, så kontakt os endelig. I mange tilfælde har vi mulighed for at bestille varen hjem. Dette gælder dog ikke Delikatesser fra Chci Antique.