0

Ekstra

Under ekstra finder du flere forskellige nyttige kategorier.

Du finder blandt andet udsalgs kategorien, hvor du altid kan finde de aktuelle tilbud. Det kan både være ting, der er rabat på i en kortere periode og ting, der udgår og derfor sælges ud med rabat så længe lager haves.

Det er også her du finder oplysninger om åben lager arrangementer – de bliver dog også altid annonceret på Gladegaver.dk’s Facebook side.

Sidst men bestemt ikke mindst, så finder du også inspiration til både gaveindkøb og indretning af dit uderum.

Shop stilen

Sådan lige ved første øjekast kan det måske virke lidt underligt at tale om indretningsstile når det hele nu handler om haven og uderum. Dit uderum kan dog være en helt fantastisk mulighed for dig til at slå dig løs og prøve forskellige indretningsstile eller blot benytte en stil, som du ikke lige umiddelbart har lyst eller mulighed for at have i din normale bolig.

Indretningsstil er ofte meget personligt og de færreste holder sig helt stringent til én stilart. Langt de fleste mikser elementer fra flere forskellige stilarter og skaber et personligt rum, hvor man føler sig godt tilrette både fysisk men også rent visuelt.

Jeg har samlet lidt inspiration til forskellige stilarter og under hver stilart er der forslag til, hvilke produkter der kan passe ind i lige netop den stilart.

Produkterne er tænkt som en inspiration og er på ingen måde en facitliste. Indretning er dynamisk og efter min mening meget personlig, så der er ikke noget rigtig og forkert.