Factory lamper

Her på siden kan du finde en samlet oversigt over alle de skønne lamper i Factory serien fra Chic Antique.

Alle Factory lamperne er kendetegnet ved, at de har et gammel og slidt udtryk med en skøn patina. Det kommer til udtryk ved mindre afskalninger i malingen, ujævnheder og skæve vinkler. Lamperne har en mørk antik sort farve, som er en lidt mat sort-grå farve. Nogle steder på lampen kan der også være mindre lysebrune plamager / aftegninger. 

Gå på opdagelse og find lige præcis din favorit - eller glæd en du holder af med de skønne lamper.

NB - der medfølger ikke en pære, når du køber en Factory lampe. Under hver enkelt lampe kan du dog læse, hvilken type fatning, der passer til lampen.  

Hvad består Factory serien af ?

Den skønne Factory serie fra Chic Antique består af 9 forskellige lamper, som alle har det samme visuelle udtryk. Lamperne passer derfor helt perfekt sammen, hvis du har behov for flere lampetyper i din indretning.

Serien indeholder en bordlampe, to væglampe, en gulvlampe og 5 loftlamper. De to af Factory loftlamperne er helt ens bortset fra størrelsen.  

Både bordlampen, væglampen og gulvlampen er med ledning og stik lige til at sætte i stikkontakten. Alle 3 lamper har en let tænd - sluk funktion på ledningen.  

Hvilken indretnings stil passer Factory lamperne til ?

Lamperne i Factory serien passer flot ind i flere forskellige indretningsstile. Har du en lidt romantisk eller fransk inspireret stil, så vil en Factory lampe være et helt perfekt match. Det lidt slidte udtryk med den skønne patina passer helt perfekt ind i de indretningsstile. 

Er du til en lidt mere rustik indretning med masser af træ og genbrugsting - gerne upcycled til en ny funktion - så tøv ikke. Her passer lamperne fra Factory serien også helt perfekt ind.

Husk din indretning er helt personlig - du bestemmer selv - men her er der alligevel et på tips, til produkter der passer super flot sammen med Factory lamperne. 

Metalkasse med 6 rum.

Vægur i antik rød.

Murstensform.