0

Foder tekande til ophæng, brun...

DKK 175,00


På lager

Foder tekande til ophæng. 

Et dekorativt og meget brugervenligt foderhus til havens fugle. Foderhuset er formet som en tekande. De åbne sider gør det let at placerer foder i bunden af kanden og bundens 3 cm høje kanter sikre, at foderet ikke falder ud på jorden. Der er endvidere 2 små huller i bunden af kanden, så eventuel vand kan løbe ud. 

Tekanden kan bruges både hvis du fodrer med frø, mejsekugler, æbler eller lignende. 

Den søde tekande er 28 cm høj - hertil kommer kæden, som er i alt 32 cm. lang inklusiv ring og krog. Kanden er 13,5 cm i diameter i bunden, men bundskålen buer lidt ud af, så den øverst er cirka 18 cm i diameter. Låget på tekanden er 11 cm i diameter og fra det yderste af hanken til det yderste af hældetuden er der cirka 25 cm. 

Både selve kanden og kæden er malet i en lys brun nuance med sorte og grå gnister, som er med til at give kanden et flot spil i overfladen. 

Et lille tip: Har du ikke lyst til at benytte tekanden til fuglemad, så er den altså også rigtig sød som dekoration i haven. Pynt den efter årstiden og brug evt. en lyskæde i årets mørke måneder. Det er også muligt at fjerne kæden, og bruge tekanden som pynt på et bord eller lignende - den står godt og stabilt.