Gladegaver.dk affiliate program

Har du en blog eller hjemmeside som handler om haven - det kan være stort set alle emner inden for havebrug og uderum - så har du mulighed for at tjene penge som affilliate hos Gladegaver.dk.

Du kan ganske enkelt tjene penge ved at promoverer varerne på Gladegaver.dk.

 

Hvordan fungerer det?

Når dine læsere eller besøgende på din hjemmeside klikker på enten en annonce eller et link til et produkt på Gladegaver.dk og efterfølgende gennemfører et køb, så modtager du en på forhånd fastlagt procentdel af salget.   

Gladegaver.dk's affiliate program administreres af Partner-Ads. Det vil sige, at det er Partner-Ads som tracker de salg, der gennemføres efter en af dine henvisninger.

Det er også Partner-Ads, der sørger for, at du får afregning for de salg, der kan trackes tilbage til dine henvisninger.  

 

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang med affiliate marketing for Gladegaver.dk skal du oprette dig hos Partner-Ads. Når du er oprettet, så kan du se Gladegaver.dk's affilliate program og tilmelde dig programmet.

Har du spørgsmål eller behov for flere informationer, så er du altid velkommen til at skrive en mail på kontakt@gladegaver.dk eller evt. ringe til os på tlf. 25281515. 

Du kan læse mere om Gladegaver her.