Glasklokker og tilbehør

Glasklokker har rigtig mange anvendelsesmuligheder både inde og ude.

Brug en glasklokke til at fremhæve nogle af dine ynglingsting - det kan være alt lige fra en perleplade børnene har lavet til minder fra en hel særlig aften.

Glasklokker er også rigtig flotte med grønne planter eller blomster. Vil du bruge din glasklokke til planter bør du dog vælge en med hul i eller sørge for, at der på anden måde kan komme lidt luft ind i glasklokken.

Prøv også at pynte din glasklokke med en lyskæde - det er super dekorativt.

Her på siden finder du et stort udvalg i glasklokker og tilbehør.

Lidt mere om glasklokker

Glasklokker laves i mange forskellige udformninger med hver deres fordele. 

Nogle glasklokker er mere eller mindre flaskeformet med en åben hals. De flaskeformed glasklokker kan, hvis halsen er åben, bruges til levende lys. De er også rigtig flotte med grene og kunstige blomster. 

Andre glasklokker har blot et lille hul i siden - denne type er særlig velegent til planter og blomster, som kan få luft selv om de er inde i klokken.

Der findes også glasklokker helt uden hul i. De er rigtig gode, hvis du vil bruge dem til at fremhæve nips eller små minder. Bruger du denne type glasklokker til planter, så skal du sørge for, at der kan komme lidt luft ind i klokken. Det kan f.eks. klares ved at stille klokken på noget som tillader luftgennemtrængning. 

OBS: Bruger du glasklokker udendørs om vinteren, er der en risiko for, at de går i stykker ved hård frost.