0

Handelsbetingelser

Kontakt oplysninger

Gladegaver.dk

v/ Mette Handberg Welander

Ådalen 6, Mogenstrup

7800 Skive

Tlf. 25281515

E-mail kontakt@gladegaver.dk

Cvr. nr. 34500916

Betaling

På Gladegaver.dk kan der betales med Dankort, VisaDankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Maestro og JCB. Alle betalinger foregår via godkendte krypterede systemer for sikker og fortrolig betaling. 

Der kan endvidere betales med MobilPay.

Alle priser er opgivet i danske kroner.

Forsendelse og leveringstid i Danmark

Leveringsbetingelserne gælder alene for levering af pakker i Danmark. Ønskes levering af pakker til andre lande, herunder Færøerne og Grønland, bedes du kontakte os forud for ordreafgivelsen. 

Alle ordre sendes som pakkepost med GLS.

I forbindelse med ordreafgivelsen kan der vælges mellem 2 leveringsmetoder.

1:

Pakke leveret til pakkeshop. Ved denne leveringsmetode skal du selv hente din pakke i en GLS pakkeshop. I forbindelse med ordreafgivelsen kan du selv vælge i hvilken GLS pakkeshop du ønsker at afhente din pakke. Når din pakke ligger klar til afhentning i den valgte GLS pakkeshop, så modtager du en mail eller SMS med oplysninger om afhentning. Prisen for en pakke leveret i pakkeshop er altid 37,00 kr.

2:

Pakke omdelt til erhverv. Du har også mulighed for at få din pakke leveret på en erhvervsadresse, det kunne for eksempel være til din arbejdsplads. Du vælger blot "Omdeling til erhverv" når du vælger fragtmetode i forbindelse med bestillingen. Prisen for en pakke omdelt til erhverv er altid 37,- kr.

 

Det er ikke muligt, at få sendt en pakke direkte hjem til en privatadresse. 

Ved køb over 499,- kr. på Gladegaver.dk sendes ordren fragtfrit. Fragtfri pakker leveres i pakkeshop eller til en erhvervsadresse.

Vi behandler ordrene i den rækkefølge de kommer ind og bestræber os altid på, at afsende ordren så hurtigt som muligt dvs. inden for 1-3 hverdage.

I forbindelse med ferie / helligdage / sygdom eller hvis GLS er forsinkede, så kan der forekomme længere leveringstid. 

Det er også muligt, at afhente varen på Ådalen 6, Mogenstrup 7800 Skive. Skriv blot i kommentarfeltet, at ordren afhentes, så modtager du en mail, når ordren er klar.

Bytte- og fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på Gladegaver.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besidelse, såfremt der er tale om en ordre med flere forskellige vare bestilt i samme ordre, men sendes enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelsen skal gives ved at skrive til kontakt@gladegaver.dk eller ringe på tlf. 25281515. I din meddelse skal du gøre tydelig opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesfrist. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for at væren er pakket forsvarligt ind. Du bære risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Har du fortrudt dit køb returneres varen til:

Gladegaver.dk

Ådalen 6, 7800 Skive

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker afsendt pr. efterkrav eller til pakkeshop.

Vare undtaget fortrydelsesretten

Har du købt rammer med tekst eller lyssten efter særlige specifikationer, som gør at varen har fået et tydeligt personligt præg, så er disse ikke omfattet af fortrydelsesrettet. 

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Hvis varen er prøvet ud udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsværdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbekøbet.

Reklamation

Som forbruger har du 2 års reklamationsret jf. købeloven. Dette betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene helt eller delvis retur afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglerne ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen.

Du skal reklamerer inden for "rimelig tid" efter af manglen er opdaget.

Såfremt reklamationen er berettiget refundere "rimlige" fragtomkostniongerne, som du måtte have i forbindelse med returneringen. Husk at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage. 

Såfremt du ønsker at reklamerer over et produkt købt på Gladegaver.dk bedes du forud for returneringen tage kontakt til os på mail kontakt@gladegaver.dk eller pr. telefon på nr. 25281515.

Personlige oplysninger

De personlige oplysninger der afgives i forbindelse med ordre (navn, adresse, by, tlf. og e-mail) bliver ikke vidergivet eller gjort tilgængelige for 3. mand. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med behandling af din ordre.

Klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Gladegaver.dk kan rettes til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Center for klageløsning Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for klageløsning via www.forbrug.dk

EU kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bolig i et andet EU land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive følgende mail adresse: kontakt@gladegaver.dk