Havepynt

Skab stemning og hygge i dit uderum - hvad enten det er haven, terrassen eller altanen. Møblerne er ofte et naturligt centrum, når vi indretter vores uderum. Det giver god mening, da det er her vi slapper af, snakker og nyder god mad. Men glem ikke at skabe hygge rundt om i dit uderum også. Det kan du gøre ved at bruge planter og blomster kombineret med pynt, som passer til.

Her på siden finder du et bredt udvalg af havepynt, som enten kan bruges i selve haven eller på terrasser og altaner. Der er primært fokus på sjove og lidt unikke ting, som kan bringe smilet frem - de er nemlig den type havepynt jeg selv foretrækker.

Det kan f.eks. være sjove fugle eller frøer, som kan bruges som ekstra pynt i en blomsterkrukke eller blot som pynt på terrassen. Her på siden finder du også flere ting som kan hænges op enten i et af havens træer eller under et udhæng eller lignende - flere af tingene hænger i en fjeder, så de kan bevæge sig op og ned.

Havepynt er mange ting og udvalget på Gladegaver.dk er stort. For at give et bedre overblik har flere varianter af havepynten derfor fået deres helt egne kategorier. 

Det gælder f.eks. Havespyd, Havependuler og ikke mindst Regnmålere

 

Skab hygge i dit uderum med havepynt

Det bliver mere og mere populært at skabe et trygt og hyggeligt udemiljø i haven, på terrassen eller altanen. Kombinerer gerne de traditionelle haveting med unikt havepynt, som gør dig i godt humør. 

Havepynt, en oplagt gaveide

Nogle gange er det bare rigtig svært at finde på gaver, når der skal fejres mærkedage i familien – særligt hvis modtageren ikke rigtig ønsker sig noget. Selv om der ikke rigtig er nogle ønsker, så vil man alligevel rigtig gerne give en ting og allerhelst en ting, som vil bringe glæde.

Her er havepynt et helt oplagt gavevalg. Der findes så mange forskellige skønne ting, at det bestemt er muligt at finde noget til enhver. Der kan findes noget, der passer til den store prydhave med masser af stauder, der kan findes noget til ”det lille frimærke” med græs, der kan findes noget der pynter på altanen.

Det bedste af det hele er, at uanset om du vælger et sæt sjove frøer til at sidde ved havedammen eller en skøn flyvende fugl, så bringer tingene ikke blot smil på gavebordet, de kan bringe smil igen og igen, når de står i haven.

Rust – rigtig rust eller malet?

Når du kigger på de forskellige former for havepynt her på siden, så vil du opdage, at der er flere ting med betegnelsen rust. Det gælder ikke kun havepynten i kategorien her, men også hvis du f.eks. kigger på havespyd, penduler eller regnmålere.

Når du kigger på ting med betegnelsen rust, så skelnes der mellem 2 forskellige former for ”rust”. Der er en lang række ting, som er rustfarvet fordi de er malet i den karakteristisk rød-brune rust farve og derved får et rust look og så er der de jern ting som er ”rigtig” rust.

Det vil altid fremgå i selve produktbeskrivelsen om varen er malet i den rust røde farve.

OBS:

Vær opmærksom på, at ting i rigtig rust godt kan smitte af på. Det kan smitte af i forbindelse med berøring, men det kan også smitte af på underlaget f.eks. på fliser eller lignende på en terrasse. Der er størst risiko for afsmitning i den første tid, da det ofte er løst rust fra forarbejdningen, der forårsager det. Der vil dog også altid være en risiko for afsmitning, hvis dit havepynt i rust bliver vådt f.eks. hvis det står et sted, hvor det ikke er beskyttet mod regn. Det betyder ikke, at dit havepynt ikke kan tåle regn – det kan det sagtens. Du skal bare være opmærksom på, at der kan komme misfarvninger fra rust på underlaget og lignende.