0

Holder til mejsekugler

De skønne holdere til mejsekugler har selvfølgelig en primær funktion - nemlig at holde mejseboldene til havens fugle, men samtidig er de bestemt også en fryd for øjet. Her på siden finder du et stort udvalg af skønne fugle, som både har en praktisk funktion og er flotte at se på. De fleste af mejsekugleholderne er beregnet til at hænge op, men enkelte af den er også lavet som holdere, der stikkes ned i jorden. 

Hvad enten du bor på landet eller i byen, så skal der ikke ret meget til for at tiltrække fugle i haven. Ved at hænge mejsekugler op i nogle af træerne eller på altanen, så er du allerede godt på vej til et rigere fugleliv til glæde for både unge og ældre. 

Har du hverken have eller altan, så kan de skønne fugle også sagtens bruges til mange andre ting. Brug dem f.eks. i vinduet - i juletiden kan de evt. pyntes med en lille grangren og en stang kanel. Fuglene er også rigtig søde i soveværelset eller på badeværelset, hvor de er perfekte som holdere til halskæder, ringe og andre smykker.  

Lidt mere om fodring af havens fugle

Vil du gerne have et rigt fugleliv i haven, så er det en rigtig god ide at fodre fuglene. Alt efter hvad du vælger at fodre med, kan du tiltrække forskellige fugle. Der er dog en række faktorer der går igen, lige meget hvilke fugle du gerne vil tiltrække.

Hvem vil gerne have mejsekugler

Mange af havens små fugle kan have svært ved at finde mad, der indeholder nok energi om vinteren. Her kan mejsekuglerne være et rigtig godt supplement. Fedtet indeholder masser af energi, så fuglene kan klare sig igennem vinteren. Nogle af de fugle der rigtig gerne vil have mejsekuglerne, er Rødhalse, Blåmejser, Gråspurve, Musvitter og selvfølgelig mejser.

Brug holdere til dine mejsebolde så sikre du, at fuglene har let adgang til ekstra energi i den kolde tid.