0

Hund, rust...

(5 stjerner, baseret på 13 anmeldelser)
DKK 225,00


På lager

Hund lavet i jern.

En rigtig fin lille hund, hvor kroppen udgøres af en kraftig fjeder. Benene er lavet i jern med samme diameter som fjederen mens selve poterne er lavet 3 små jernkugler, som danner en trekant. Halen udgøres af en fjeder i jern med en lidt mindre diameter end resten af kroppen. 

Hovedet er lavet i pladejern og har flere søde detaljer blandt andet den lange tunge, der stikker ud af munden. Øjnene består af 2 fine grønne glaskugler, som skinner klar i lyset.

Hele hunden er lavet i jern og har det karakteristiske rust-look. Vær opmærksom på, at rusten godt kan smitte lidt af - særligt i starten og i forbindelse med regn. 

Hunden er lavet så den kan tåle at stå ude året rundt. Over tid bliver den dog påvirket af vind og vejr og vil få et lidt mere rustikt udtryk. 

En rigtig sjov gaveide til alle hundeelskere - også dem som ikke må ha' en rigtig levende hund, hvor de bor. 

Den søde hund er cirka 35 cm lang fra halen og til snudespidsen. Kropsfjederen er cirka 11 cm i diameter og fra poterne og op til toppen af ørerne er hunden cirka 34 cm høj.

Er du mere til katte, så finder du en sød kat i samme stil herAnmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Fin.

Givet af Jan Hæsumgaard d. 25.05.2021


Givet af Conni Olsen d. 01.05.2021


Givet af Vivian Hansen d. 11.04.2021


Mine dagpleje børn synes hunden er skøn, og siger godmorgen og farvel til den hver dag. Skøn og sød hund, som spreder glæde 🤗

Givet af Berit Pedersen d. 01.04.2021


Lever fuldstændig op til min forventning, Berit

Givet af Berit Pedersen d. 29.03.2021