Hurricanes

Der er ikke noget som levende lys og hurricanes til at skabe rigtig hyggestemning. 

Mange forbinder levende lys med vinter og mørke, men hurricanes er fantastiske året rundt. Brug dem i haven og på terassen om sommeren - det er nærmest helt magisk at sidde en varm sommeraften og betragte flammens flakken mens nattestilheden lige så stille sænker sig. 

I vinterhalvåret er det oplagt at bruge hurricanes til at skabe hygge indendørs. Brug dem i køkkenvinduet eller stil dem på stuegulvet. 

Her på siden finder du hurricanes i forskellige størrelser, materialer og farver - gå på opdagelse og find dine favoritter.

Et lille tip: Lav flotte dekorationer i bunden af de hurricanes, hvor lyset sidder i en lysholder. Der skal ikke ret meget til før det ser rigtig flot ud. Prøv f.eks. at pynte bunden med kunstig sne og julekugler til jul eller farverige påskeæg til påske. 

 

Hurricanes er også oplagte gaveideer - de passer ind i enhver stilart. Vælger man en med lysholder, så kan bunde af hurricanen dekoreret, så den afspejer en unik personlig stil. 

Mangler du en lidt anderledes urtepotte til en flot grøn plante eller en skøn orkide, så prøv at bruge en af de store glashurricanes f.eks. denne her http://gladegaver.dk/hurricane-stor. Plant din plante og pynt eventuelt med lidt dekorationssten - det kommer til at se super flot ud.

OBS: Vær altid forsigtig når du bruger levende lys i dine hurricanes. Forlad aldrig et tændt lys og dæk aldrig hurricanens åbning til med noget.