0

Hylder, knager og kurve

Her i kategorien kan du finde et bredt udvalg af hylder til din bolig. Ordet "hylder" skal i den forbindelse forstås i bredeste mulige forstand, da der bestemt ikke kun er tale om hylder i ordets mest traditionelle betydning. 

Her kan du finde alt lige fra flotte italiensk inspirerede jernhylder med fine krummelurer til trådhylder og hattehylder. Flere af hylderne er også oplagte at bruge udendørs til blomster og andet pynt på f.eks. altanen eller terrassen.

Er du på udkig efter en ny knage, så er der også mulighed her. 

Gå på opdagelse her på siden og find inspiration til dine næste hylder eller knager.

Hylder er næsten uundværlige i mange af boligens rum - lige fra entre og badeværelse til køkken og stue. 

Her på siden finder du hylder til mange forskellige formål - nogle af dem med oplagte anvendelsesmuligheder, men mange af hylderne kan bruges til mange andre ting end lige de traditionelle anvendelsesmuligheder. 

Tag f.eks. hattehylden. Mange forbinder en hattehylde med noget man har i entreen til f.eks. overtøj, huer og handsker, men en hattehylde kan også bruges til så mange andre ting. Prøv at bruge din hattehylde udendørs til blomster - stil flotte urtepotter med blomster på hylden og hæng spande med blomster eller andet pynt på krogene. Eller brug måske hattehylden i køkkenet til olier, krydderier og dine køkkenredskaber.