Ib Laursen

Her på siden finder du skønne produkter fra danske Ib Laursen, som er en af Skandinaviens største leverandører inden for brugskunst. 

Ib Laursens produkter er inspireret af den nordiske designtradition med lyse og rene linier. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

En af de ting der går igen i den nordisk inspirerede stil er lys. Både i de store linier med store vinduespartier, lyse gulve, vægge og lofter, men også i brugen af nips og pynteting. Med den rette indretning kan du bringe lys og hygge ind i dit hjem på den helt rigtig måde. 

Blandt Ib Laursens produkter finder du blandt andet et bredt udvalg af skønne lanterner og lysestager skabt til hygge. Har du brug for en dejlig plaid til sofaen eller når familien skal op tur, ja så finder du også skønne plaider i sortimentet. 

Hvert år lancerer Ib Laursen også deres helt egen julekollektion, hvor du kan finde masser af inspiration til alt lige fra dine dekorationer til pynten på træet.

Ud over det klassiske og stilrene design, så finder du også skønne unika ting i sortimentet. Unika tingene omfatter blandt andet en lang række træprodukter, som er lavet af genbrugstræ i Indien. Disse produkter er helt unikke og har en naturlig patina i form af revner, huller og slid.

Kombinerer det klassiske med det unikke og skab din helt personlige stil. 

 

Ib Laursens varesortiment spænder over virkelig mange forskellige vare og udvalget er enormt. Vi har derfor langt fra hele sortimentet på lager, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en helt speciel vare fra Ib Laursen. Ofte har vi mulighed for at bestille det hjem. 

Gå på opdaglese og bliv inspireret af de mange skønne ting fra en af skandinaviens største leverandører i branchen.