0

Kande på spyd...

(5 stjerner, baseret på 13 anmeldelser)
DKK 250,00


På lager

Kande på spyd. 

Flot grå-grøn kande med åbne sider. Kanden er lavt i jern og malet i den flotte grå-grønne zinkfarve med både lyse og mørke gnister. Bunden af kanden er 13 cm i diameter nederst, mens de let skrånende kanter giver en diameter på 18 cm ved øverste kant. Kanten er i alt 4 cm høj. Kandens "låg" er 11 cm i diameter. Den totale højde af kanden fra bunden og op til toppen er cirka 29 cm.  

Kanden er helt oplagt at bruge som foderhus til havens fugle. Det er let at fylde kandens bund med frø, æbler og andre gode ting til fuglene. I toppen af kanden er der også en lille krog som kan bruges til mejsekugler eller net med nødder. To små huller i bunden sikre, at eventuel vand løber væk. 

Det medfølgende spyd er lavet i massivt jern og er 110 cm langt. Kanden sidder løst ned over spyddet via et 5 cm langt rør. Det gør at kanden er super let at løfte af spyddet i forbindelse med rengøring og lignende. 

Kanden er også rigtig flot med husløg eller en lille plante i bunden.

Bemærk: Kanden vil over tid få anløb af rust. Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Så flot

Givet af Rie Bunch d. 12.09.2021


Kanden ser fin og anderledes ud som foderhus til fugle. Nu håber jeg fuglene bliver glade for den så vi alle bliver tilfredse. venlig hilsen erling

Givet af Erling Birkemose Nielsen d. 21.08.2021


Givet af Gitte Jensen d. 19.08.2021


Meget dekorativ i bedet. Anderledes foderbræt som ikke ses alle steder. Tog ikke lang tid inden fuglene accepterede den.

Givet af Pia Nørtoft Madsen d. 16.08.2021


Er meget glad for den

Givet af Lillian Rasmussen d. 08.08.2021