Køkkentilbehør

Er du på udkig efter nyt køkkentilbehør i jern, tråd eller net, så er der masser af inspiration at finde lige her. I kategorien finder du alt lige fra en praktisk krydderurteholder til en flot romantisk servietholder.

Mange af vores ting i køkkenet har praktiske funktioner, men ud over at have en praktisk funktion, så må vores køkkentilbehør også gerne både være flot at se på og lavet i lækre materialer. Her finder du masser af flotte ting til køkkenet som både er praktiske i brug og flotte at se på.

Kig rundt og lad dig inspireret. 

Mange af produkterne i kategorien har rigtig mange anvendelsesmuligheder og er ikke nødvendigvis oprindeligt lavet til brug i et køkken. En hattehylderne bruges traditionelt i entreen, men de er også perfekte i køkkenet til f.eks. viskestykker og karklude. De fine vægkurve i jern er oprindelig tænkt til blomster, men de er også praktiske i køkkenet til alt lige fra olier og krydderier til grøntsager.

Mulighederne er mange.

Inspiration:

Køkkentilbehøret her på siden kan passes ind i næsten enhver stilart. Er stilen romantisk, så vælg eksempelvis en hattehylde eller nøglebræt i antik hvid med flot patina. Eller brug de lidt rå jernting til at bryde stilarten - det giver ofte et super flot resultat. Er stilen lidt mere rå og industriel, så prøv at bruge en rå trådkurv på badeværelset til papir, vaskeklude eller måske makeup.