Kranier og gevir

Det er desværre ikke muligt, at skaffe kranier hjem for tiden pga. lukket produktion hos min leverandør. 

Jeg håber, at produktionen åbnes op igen på et senere tidspunkt.

/ Mette

Både kranier og gevir kan bruges på rigtig mange måder i din indretning. Kokranierne er oplagte som dekoration på væggen i stuen, men vælger du en af de lidt mindre størrelser, så er de også super flotte som smykkeholdere i soveværelset. 

Bring en lille del af naturen indenfor ved at bruge gevir eller kastestænger i dine dekorationer eller som en del af bordpynten, hvis du skal dække et flot festbord. De er også super flotte i en glasklokke sammen med andre naturmaterialer - evt med et stykke skind som bund i klokken.

Gå på opdaglese her på siden og lad dig inspirerer - du finder også en samlet oversigt kun over kranierne her.

 

 

Lidt mere om vores kranier og gevir

Selv om både kranier og gevir som sådan er en helt naturlig ting, så er ingen af kranierne eller gevirene her på siden ægte.

Lige bortset fra kokraniet i drivtømmer, så er alle kranier og gevir lavet af et produkt der hedder polyresin. Polyresin er en meget robust harepiksforbindelse, som er velegent til at bruge som støbemateriale. Polyresin giver mulighed for at lave produkter med en meget fin detaljeringsgrad, som virker meget naturtro. 

Polyresin er ikke et let materiale som f.eks. plastik. Det betyder, at der er en god tyngde i både kranier og gevir. Som eksempel vejer det store kokranie næsten 6 kg.