Kurve

Her finder du vores udvalg af kurve. En kurv kan bruges til rigtig mange forskellige ting - brug den til frugter eller nødder på spisebordet, til makeup på badeværelset eller måske til en flot blomst i stuen.

Her i kategorien finder du både flotte blondekurve og kurve i trådnet. 

Der vil løbende komme flere typer af kurve i kategorien. 

Kurve

Jeg kan nogle gange undre mig over alle de dimser og dutter jeg altid får samlet i mine skuffer og skabe. Ofte resulterer det i, at jeg ikke kan finde det, jeg skal bruge. 

Kender du også til de problemer, så vil du elske de søde kurve i denne kategori. De er helt perfekte til opbevaring af småting - og så er de samtidig utrolig flotte at se på. Så er det ingen sag, at holde styr på alle småtingene. 

Har du brug for en lille kurv til en værtindegave, så vælg en af de flotte blondekurve. Fyld den med fristende chokolader, en lille blomst eller lækre cremer. Når indholdet er væk, så har modtageren stadig en super sød kurv, som kan bruges igen og igen.

Mangler du en kurv i køkkenet til olie og eddike, så prøv den flotte fil de fer kurv - den er helt perfekt til opgaven.

Et lille tip: Vores trådnet med 2 kurve er helt perfekt til den daglige post. Hæng den eventuelt op i entreen, så har du altid et sted til posten, når du lige er kommet ind af døren.