0

Lanterner

Lanterner er næsten uundværlige i boligindretningen. Der er ikke noget så hyggeligt som lanterner med levende lys på de mørke vinteraftner, men lanterner er mindst lige så hyggelige en dejlig sommeraften på terassen.

Her finder du alt fra klassiske lanterner i træ og metal til mini lanterner og franske lanterner beregnet til at hænge op. Kig rundt og lad dig inspirerer.

Lanterner

Lanternerne kan bruges både indendørs og udendørs. Lanterner der benyttes udendørs vil dog blive påvirket af vind og vejr - påvirkningen mindskes, hvis de benyttes under halvtag eller lignende.

En lanterne kan være flot og elegant alene eller som en del af en større helhed.

Et lille tip: Har du ikke lyst til at have levende lys i din lanterne, så prøv at putte en lille lyskæde på batteri ind i din lanterne. Det ser super hyggeligt ud og er ganske ufarligt både med små børn, hund eller kat i nærheden. Når du bruger en lyskæde i din lanterne, så kan du også dekorerer selve lanternen med f.eks. ting du har fundet i skoven eller måske en fin lille grøn plante. 

OBS: Det er altid vigtigt at være forsigtig når man bruger levende lys i lanternerne. Sluk lyset når du ikke er i nærheden og stil ikke lanterne tæt på let antændelige genstande.