Mini springvand med fugl...

(5 stjerner, baseret på 4 anmeldelser)
DKK 450,00


På lager

Mini springvand med fugl.

Den sjovest lille fugl, hvor næbet vipper hver gang, det er blevet fyldt med vand. Fuglen er cirka 28 cm høj fra fødderne og op til toppen af hatten. Den er malet i en rødbrun nuance med orange ben og næb. Den har et lidt rustikt udtryk med ujævne samlinger og synlige lodninger. 

Mini springvandet består af vandbeholderen, som er udformet som et dæk, hvor fuglen står på kanten, samt en pumpe med slange og et strømstik. Pumpe placeres i dækket under fuglen og slangen føres op gennem fuglens ene ben. Dækket er cirka 30 cm i diameter og 10 cm høj. Hullet i midten er 18 cm i diameter. 

Når dækket er fyldt med vand og pumpen tændes, så pumpes der vand op i fuglens næb. Hver gang næbet er fyldt åbnes det op og tømmes. Vandet holdes i et lukket system og genbruges igen og igen.  

Bemærk: Der medfølger pumpe, slange og strømstik ved køb af springvandet. Slangen er ikke monteret på fuglen ved køb og det kan kræve lidt fingersnilde at få slagen korrekt på plads. 

Du kan finde en lille video med fuglen på Gladegaver.dk's Facebook side. Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Virkelig en glad gave til mig selv. Foreløbig står den på min terrasse, så jeg kan se den hver dag. Smiler når jeg ser den..

Givet af Dorte Grud d. 29.04.2022


Givet af Ulla d. 23.04.2022


Hvis man - som jeg - er til lidt sjov, så er dette mini springvand en fin og fornøjelig ting. Den kan stå inde eller ude, Jeg har valgt at farve vandet med lidt frugtfarve til stor morskab for børnebørnene. Og jeg kan varmt anbefale Glade Gaver,

Givet af Anni Lindtoft d. 23.04.2022


Givet af Michael Aagaard d. 22.04.2022