0

Murstensform med låg...

(4 stjerner, baseret på 6 anmeldelser)
DKK 200,00


På lager

Murstensform med låg.

Ved at monterer et låg på murstensformen er den blevet upcycled til et lille skab eller æske - alt afhængig af hvordan den bruges. Låget er lavet i helt samme stil som formen og lukker formen rigtig pænt. Låget åbne og lukkes let ved at tage fat i den lille ring, der er monteret på låget. 

Brug den f.eks. som æske på badeværelset til opbevaring af elastikker, hårnåle, spænder og lignende. Den er også rigtig flot på skrivebordet til kuglepenne og lignende. 

Formen har også fået monteret et lille øje på bagsiden, så den er let af hænge op på væggen. Her kan den bruges som et lille skab. 

Formen har en meget mørk men varm brun nuance, hvor træets struktur træder tydelig frem. Hver enkelt er helt unik og varierer derfor lidt i størrelse, farve og struktur, lige som der er slid i varierende grader. Murstensformene er omkring 30 cm lange, 9 cm høje og 14cm brede. 

OBS: Nogle af formene åbnes i højre side andre i venstre side set i forhold til placeringen af øjet bagpå til ophæng. Anmeldelser

Dette produkt har fået 4,00 stjerner ud af 5 mulige


Er simpelthen SÅ GLAD for min murstensform med låg 👏Den hænger i køkkenet. Har en murstensform det står på køkkenbordet med krydderurter, så det er SÅ PERFEKT 👍TAK for de små flasker du sende med. En enkelt blomste fra have deri gir' virkelig hygge. Jeg har hængt flasken under murstensformen det ser SÅ FLOT UD 👏 😉

Givet af Lene Karlsen d. 24.04.2021


Flot og charmerende murstensform med låg. Er rigtig glad for den! Savner dog en lille hylde eller kroge i skabet. Skabet er mere mørk end forventet. Tror det har fået voks af en eller anden art, så den har en anden glød end de andre murstensforme, som jeg har købt.

Givet af Anette Jungild d. 01.04.2021


Givet af Lene Olsen d. 22.06.2020


Smuk og meget anvendelig.

Givet af Helle Møller d. 30.04.2020


Givet af Irene Lorentzen d. 17.11.2019