0

Velkommen til Gladegaver.dk

- En verden af gaveideer til dem du holder af

Jeg har gennem mange år arbejdet med køb og salg indenfor en gros verdenen. I 2011 bevægede jeg mig væk fra en gros branchen, og åbnede min egen lille butik med blandt andet brugskunst og tøj. Med tiden måtte jeg dog erkende, at det er rigtig svært af få et aktivt familieliv med 3 børn til at hænge sammen med åbningstiderne i en butik. Jeg valgte derfor at lukke butikken med udgangen af 2015, men det stod hurtigt klart, at jeg slet ikke kunne undvære mit lille univers.

Ideen med at åbne en webshop med et univers af gaveideer tog hurtig form. Jeg elsker - sandsynligvis som en stor del af mine medsøstre - at få gaver, men jeg elsker i lige så høj grad at give gaver. Jeg elsker at finde frem til lige netop den gave, som får øjnene til at stråle. Det er en helt fantastisk følelse – en følelse, som jeg gerne vil dele.

På Gladegaver.dk vil du altid kunne finde vare fra kendte danske og udenlandske brands. Jeg elsker imidlertid også at gå på opdagelse og finde produkter, som adskiller sig lidt fra mængden. Du vil derfor også altid kunne finde et bredt udvalg af vare fra mindre kendte producenter – alle med det til fælles at de er sjove, flotte eller blot helt unikke.

Jeg har valgt primært at koncentrerer mig om gaveideer indenfor bolig og have, men planen er, at der på sigt skal mange flere kategorier til. De fleste af mine vare er således ting, som kunne tænkes at få øjnene til at stråle hos teenagepiger og kvinder. Så kære mand, her har du alle tiders mulighed for at gå på opdagelse og finde den næste gave til kvinden i dit liv. Har du brug for hjælp til at fine frem til lige netop den ting, der får øjnene til at stråle, så hjælper jeg gerne med råd og vejledning.

God fornøjelse !

/ Mette