0

Regnmåler, fugl med paraply, stor...

(5 stjerner, baseret på 25 anmeldelser)
DKK 200,00


På lager

Regnmåler prydet med en stor sjov fugl. Fuglen har orange ben og næb, men selve kroppen har en mørk rustrød farve. Den har endvidere guldfarvede briller og en høj sort hat. I den ene vinge holder den en stor gul paraply - så er den klar til regnvejret. 

Fuglen har sin helt egen charme med et lidt rustikt udtryk - udtrykket kan dog varierer lidt fra fugl til fugl.  

Ud over den helt praktiske funktion som regnvandsmåler, så er fuglen super dekorativ i haven og vil bestemt få smil med på vejen.

Fra fuglens fødder til toppen af paraplyen er der cirka 25 cm hertil kommer selve spydet som er cirka 95 cm langt. Jordspydet kan deles på midten og nederst er der påsat et ekstra "spyd" så regnmåleren står stabilt og sikkert i jorden. 

Målebægeret kan måle op til 35 mm regn. Da det er lavet af glas, anbefales det, at bægeret tages ind i perioder, hvor der er frost.  

Fuglen findes også i en variant, hvor paraplyen er slået sammenAnmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Givet af Christian Muff Hansen d. 22.02.2021


Ligeså fin som på billedet. Jeg vil helt sikkert købe andre ting fra shoppen igen.

Givet af Jette Kofod d. 08.02.2021


Den er rigtig fin --liver op imellem buskene --der er mange der stopper op og smiler når de ser den. Det er en fin ide med tilbyde ekstra glas til måleren.Håber at I får nogle til den lille type også . Jeg købte en sød frø med paraply tidligere--men glemte at tage glasmåleren ind inden frosten.

Givet af Yvonne Westergaard d. 06.02.2021


Givet af monica madsen d. 04.02.2021


Givet af Trine Asp Buchardt d. 20.12.2020