0

Stage skuffe til lys...

(5 stjerner, baseret på 1 anmeldelser)
DKK 125,00


På lager

Stage skuffe til lys fra Ib Laursen.

Skuffen er lavet i zink og har en lysholder på toppen, som passer til bedelys og almindelige kronelys. I den ene ende af skuffen er der en hank, som er dekorativ, men den er også rigtig praktisk, hvis stagen skal flyttes. 

Skuffen har monteret et lille greb, som gør den let at hive ud. Skuffen kan hives så langt ud, så stagen deles i 2 dele.

Skuffen har flere anvendelsesmuligheder. Den kan f.eks. bruges til at opbevarer ekstra bedelys i, men du kan også lade skuffen stå lidt åben og lave en lille dekoration nede i den. Den åbne skuffe kan også bare bruges til en lille grøn plante eller en sød nisse til jul. 

Selve stage skuffen måler 10 cm i bredden, 11 cm i højden og er 20,5 cm lang. Hertil kommer håndtaget og stagen øverst på skuffen. 

Et lille tip: Stagen er helt perfekt som et sødt og lidt anderledes kalenderlys, hvis du kombinerer den med de nummerede bedelys. Lysene har tal fra 1 til 24, så er det bare at sætte et nyt lys i stagen her dag. De ekstra lys kan så opbevares i skuffen under stagen. Du kan eventuelt pynte stagen med lidt gran og kogler eller et pr søde små nisser.  Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Givet af Pia Nissen d. 09.09.2019