Tekande i jern...

(4 stjerner, baseret på 7 anmeldelser)
DKK 295,00DKK 236,00


På lager

Tekande i jern.

Den flotte tekande er formet i kraftig ståltråd fæstnet til en jernplade, som udgør bunden af kanden. Den har mange fine detaljer blandt andet de fine krummelurer rundt om selve kroppen af kanden. 

Toppen af tekanden kan løftes af, så du let kan få blomster eller pynt med i midten. Toppen sidder dog fast med en lille kæde, så den kan ikke fjernes helt. 

Tekanden kan bruges igen og igen året rundt - pynt den blot efter årstiden. Pynt den med forårsløg om foråret, flotte blomster eller grønne planter om sommeren, kastanjer og kogler om efteråret og med gran og en lyskæde om vinteren. 

Kanden er beregnet til brug udendørs, men den kan selvfølgelig også sagtens bruges indenfor, hvor den blandt andet er flot som pynt på et bord. Prøv f.eks. at bruge den på julebordet flot pyntet med en julestjerne og lidt kogler og mos. Lad evt. toppen være åben, så julestjernens blade er over tekanden. 

Selve kroppen af kanden er 28 cm i diameter, hvor den er størst, og 15 cm høj uden toppen. Sættes toppen på er den i alt 22 cm høj. Fra spidsen af tuden til det yderste er hanken er der cirka 44 cm. Tekanden er målet i en meget mørk brun nuance.Anmeldelser

Dette produkt har fået 4,00 stjerner ud af 5 mulige


Givet af Inge Engelst d. 30.01.2022


Givet af Helle Kornum d. 20.12.2021


Fin tekande. Dog kunne den godt være tættere i siderne så kogler og andet ikke falder ud.

Givet af Jytte Damkjær d. 14.08.2021


Givet af Heidi Christiansen d. 07.06.2021


Super flot og anderledes.

Givet af Anne Christiansen d. 13.05.2021