Trækasser

Trækasser - ja, faktisk kasser af enhver art - er næsten uundværlige i ethvert hjem.

Brug kasserne til opbevaring af alverdens småting - lige fra knapper og syting til skriveartikler og makeup. Kasserne er også velegnet til blomster og lys året rundt - skift blot pynten alt efter årstiden.

Mange af trækasserne kan også bruges udendørs, men man skal dog være opmærksom på, at træet bliver påvirket af vind og vejr. Træet udvider sig, når det er vådt og fugtige og trækker sig sammen, når det er solrigt og tørt. Det betyder at der kan opstå rævner og sprækker i en trækasse, der står udendørs.

Har træet direkte jordkontakt, så vil det med tiden også begynde at rådne. 

Gå på opdagelse her på siden og find lige præcis de trækasser der passer til dit hjem. 

Lidt mere om trækasser

Træ er et levende materiale med mange fantastiske egenskaber.

Når træ forarbejdes kommer der et naturligt farvespil i træet på grund af dets individuelle form, tekstur og ikke mindst knaster. Alt efter hvordan træet efterfølgende behandles, vil farvespillet fremstå mere eller mindre tydeligt. 

Det betyder også, at trækasser der ikke er malet med en dækkende farve, aldrig er helt ens. Deres udseene vil varierer alt efter træets tekstur og farve - og ikke mindst det slid de har været udsat for. 

Vær opmærksom på, at trækasser lavet af nåletræ også indeholder harpiks - selv efter lang tid kan der trække harpiks ud af træet.

Her på siden finder du et stort udvalg af trækasser - alt lige fra unikke murstensforme til kasser med mange små rum.

Gå på opdagelse og find dine favoritter - glæd dig selv eller en du holder af med smukke og praktiske trækasser.