0

Urtepotter

Her i kategorien kan du finde urtepotter i mange forskellige former, farver og stilarter - både klassiske og lidt mere utraditionelle. Du kan bruge dem som urtepotteskjulere, men du kan også plante dine planter direkte i de fleste af dem. 

Du kan også finde flere forskellige vaser - lige fra vasen til en enkelt lille blomst til vasen til den store, flotte buket. 

Urtepotter

Jeg elsker selv at bruge planter i min indretning og jeg ved, at mange har det lige som mig. 

En plante skaber liv og kan bruges til at bløde indretningen lidt op og gøre den mere personlig. Der findes et væld af flotte planter - vælg planter som du synes passer ind i dit hjem og som passer ind i din hverdag. Elsker du at gå og nusse om dine planter så vælg eventuelt planter med masser af farverige blomster. Vil du gerne at dine planter mest af alt passer sig selv, så vælg eksemplevis grønne planter eller måske flotte kaktusser.

Lige meget hvilken type af planter du vælger, så kan du gå på opdagelse her på siden og finde flotte urtepotter til dem.

Vaser

Blomster på bordet er altid dejligt - men det behøver bestemt ikke altid at være en stor, dyr buket. Prøv f.eks. at bruge de små mini flasker som vaser med en enkelt lille blomst i hver - lad eventuelt børnene gå ud og plukke små blomster til flaskerne. Mini flaskerne kan bruges både på bordet og på en reol eller hylde.

Til de lidt større blomster kan bruges en glasflaske med patentlåg bruges som vase - de er super dekorative med en blomst eller to.

Du kan selvfølgelig også finde en vase til den helt store, flotte buket.