0

Væghængt fuglebad ...

(4 stjerner, baseret på 6 anmeldelser)
DKK 200,00


På lager

Væghængt fuglebad i støbejern.

Et rigtig fint lille fuglebad som er beregnet til at hænge op på en væg. Vægbeslaget har fine krummelurer og en ampelkrog for enden, så der også kan hænges en lille blomst eller lanterne i forbindelse med fuglebadet. Fuglebadet er skruet fast på vægbeslaget og har 2 fine fugle i støbejern på kanten.  

Selve fuglebadet er ovalt og har en fin bølget kant. Det er cirka 19 cm langt, 14 cm bredt og 3 cm dybt. Det lodrettes beslag, som skrues på væggen, er 21 cm højt og når 27,5 cm ud fra væggen.  

Fuglebadet er lavet i støbejern og er malet i en meget mørk sort-brun nuance. Selv om fuglebadet er malet, så er der stadig tale om forholdsvist ubehandlet jern, som vil danne rust. 

Et virkelig fint fuglebad til havehuset, orangeriet eller den overdækkede terrasse.

Bemærk: Når du modtager fuglebadet, er det ikke samlet, men består af 4 dele. Der medfølger de skruer, der skal bruges til at same det (stjerneskruer), der medfølger dog ikke skruer til ophængning af fuglebadet.   

 Anmeldelser

Dette produkt har fået 4,00 stjerner ud af 5 mulige


Super glad for mit væghængte fuglebad, når man nu kun har en lille have.

Givet af Janni Spile d. 21.08.2021


Super flot.

Givet af Pernille DAnielsen d. 01.07.2020


Givet af Kirsten Larsen d. 24.06.2020


det er meget lille, men er nok min egen skyld da jeg ikke har kikket efter målene. Jeg tror såmen ikke fuglene kan få øje på det. Men er utrlig glad for jeres ting og hurtig levering

Givet af Kirsten Larsen d. 18.06.2020


Super sødt og flot fuglebad, rigtig nemt at sætte op og fuglene elsker det :-) Er sikker på det vil blive brugt meget her til sommer

Givet af Marianne Holmgren d. 14.06.2020