0

Væglampe, Factory style ...

DKK 900,00


På lager

Væglampe i flot Factory style. 

Lampen er lavet i jern og har en meget mørk næsten koks grå farve (antique kul). Det kraftige glas har små riller på indvendige side, som bryder lyset flot. 

Lampen kan fint passes ind i flere forskellige stilarter, men den har noget lidt rå og industrielt over sig, og passer derfor særdeles godt ind i et hjem med en sådan stil. 

Lampen er oplagt til lidt ekstra lys ved yndlingsstolen eller sofaen, men den er også så dekorativ i sig selv, at den også gør sig godt "bare" som en del af indretningen og ikke nødvendigvis et sted, hvor der er behov for ekstra lys. 

Selve væglampen er 17,5 cm i diameter hertil kommer beslaget, som når yderligere et par centimeter ud på hver side af lampen og cirka 10 cm op over lampen. Armen på selve vægbeslaget er cirka 28 cm langt.

Den sorte ledning er cirka 2 meter lang og har monteret en lille tænd / slut knap.  

Når du køber lampen, så er der pære i. Pæren lyser med et varmt lidt gulligt lys - pæren kan selvfølgelig skiftes, hvis der er behov. Lampen bruger en pære med E27 fatning og maksimalt på 40 watt. 

OBS: når du modtager lampen, så skal du selv monterer beslaget, så lampen kan hænges op på væggen. Der medfølger naturligvis en brugsanvisning samt skruer og værktøj.