Vindspil med fugle...

(5 stjerner, baseret på 14 anmeldelser)
DKK 225,00DKK 157,50


På lager

Vindspil med fugle.

Et rigtig fint vindspil med en klokke i midten og 6 fugle, der flyver rundt om klokken. Både klokken og fuglene er lavet i støbejern og har den karakteristiske meget mørke brun-sorte nuance. 

Fuglene er 6 cm lange og måler 6 cm fra vingespids til vingespids. De hænger i en 18 cm lang kæde. Klokken er 7 cm høj og 7 cm i diameter i bunden. Der er en lille kugle i klokken som er forbundet med en lille metalplade. Når pladen bevæger sig i vinden, kommer der lyd i klokken. Når vinden er lidt kraftigere, så kan fuglene også ramme klokken og give endnu mere lyd i vindspillet.

Både klokken og fuglene er monteret i en jernring øverst. Ringen er lavet i fladjern og dekoreret med krummelurer øverst, hvor der også er monteret en kæde til ophæng. Ringen måler 13 cm i diameter. 

Vindspillet har en total længde på 80 cm fra krogen øverst til den lille metalplade, der hænger under klokken. Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Super flot produkt, skal bruges til gave

Givet af Tanja Kajhøj d. 17.12.2022


Flot design, god og robust kvalitet, virkelig en fryd for øjet. God og klar lyd, kræver dog en del vind før end det spiller..

Givet af Jess Nielsen d. 06.09.2022


Jeg er meget tilfreds med vindspil m.fugle, nemt at bestille på siden, hurtig levering og jeg er yderst tilfreds med den klang fra vindspillet i min have. Den giver mig en utrolig ro efter en anstrengende arbejdsdag, eller når vinduet står åbent og jeg kan høre det inde i mit hus. Kan varmt anbefales 😊👍

Givet af Karin Kjær Torp d. 26.05.2022


en rigtig sød udsmykning til haven.

Givet af Sviatlana Rylland d. 04.11.2021


Hyggelig lyd. Svær at overhøre i blæsten der har ramt DK.

Givet af Mette Køster d. 23.10.2021